

مراحل ساخت سوله : ساخت سوله از حدود ۷۰ سال پیش در ایران، جایگزین ساخت ساختمان های سنگین و هزینه بر شده اسن که البته این امر در سایر نقاط دنیا، قدمتی بیشتر از ایران دارد.
پیشرفت علم و تکنولوژی ها بر این بعد از زندگی افراد بی تاثیر نبوده است که آن ها بتوانند راه حل بهتری برای ایجاد فضاهایی که غالبا گسترده بوده و دارای ویژگی هایی هستند که ساختمان ها نمی توانند واجد آن ها باشند را، پیدا کرده و بتوانند با صرف هزینه ای بسیار کمتر از ساختمان سازی ها و نیز در مدت زمانی کوتاه از آن ها بهره برداری کنند و در عین حال از مزیت های خاصشان نیز بهره مند شوند.
به همین دلیل ساخت سوله در انواع کاربری ها سوله به عنوان مثال برای ایجاد و ساخت تعمیرگاه ها، سوله فروشگاه ها، سالن های همایش، مدارس،سوله ورزشی ، سوله مرغداری ، سوله گاوداری ، سوله سردخانه ،سوله تالار عروسی ،سوله کارگاه ها و انبارها و مرغ داری ها و … در میان بسیاری از صاحبان مشاغل باب شده است .
مراحل ساخت سوله سبک
همان گونه که اشاره شد ساخت سوله اتفاقی تقریبا مدرن می باشد استفاده از تکنولوژی ها در زمینه های مختلف را برای آن ها ناگزیر کرده است . به گونه ای که میتوان در این راستا سوله های یو بی ام را نام برد که بخش اعظم تولید و طراحی آن ها را استفاده از نرم افزارهای به روز در بر می گیرد.
با وجود این که در حال حاضر سه نوع از سوله ها در حال تولید در کشور می باشند، اما باید به این نکته اشاره کنیم که ساخت سوله های خرپایی از متقاضیان بیشتری برخوردار است و همچنین دارای کاربردهای بسیار متنوع تری به نسبت انواع دیگر سازه ها می باشد.
عواملی مانند سبکی سوله ، انسجام بالا، سرعت در ساخت ، زیبایی های ظاهری، قابلیت نصب انواع جرثقیل ها در آن و عوامل دیگر باعث ایجاد تقاضا برای ساخت سوله های خرپایی در این زمان شده است.
با عنایت به این که ساخت سوله امری بسیار تخصصی و دقیق می باشد، لذا بهتر است که این نکته را یادآور شویم که افراد عامی نمیتوانند برای این کار اقدام کنند. چرا که ممکن است مسبب ایجاد خسارت ها و هزینه های غیر قابل جبرانی بشوند.
مراحل ساخت سوله
ساخت سوله به روش های تیرورقی , خرپایی و یو بی ام صورت می گیرد که هر کدام محاسبات و روش ساخت خاص خود را دارند . به وسیله روش های ساخت سوله ها می توان سازه هایی با ابعاد دلخواه و انعطاف پذیر ساخت که این سازه ها از وزن کمی برخوردار باشند و نیاز به فونداسیون های سنگینی هم نداشته باشند می توان سازه هایی با مقاومت بالا ساخت که در برابر عوامل و فشارهای وارده بسیار ایمن هستند .
شرکت های سوله سازی
با حداکثر توان خود سعی در ساخت سوله هایی با کم ترین معایب و بیش ترین قابلیت ها دارند که بتوانند به رفع کامل نیازهاشان بیانجامند . در گذشته ساخت سوله ها با محدودیت ها و موانع جدیدی روبه رو بود مهم تر از همه روش ساخت این سوله ها بود که عمدتا روش تیرورقی بود , سوله های تیرورقی با وزن های سنگینی تولید می شد که سبب افزایش هزینه های ساخت سازه نیز می شد با این حال روشی متداول در ساخت سوله ها بود چرا که روش های جدید تر و مدرن تر هنوز پا به این عرصه نگذاشته بودند . با پیدایش روش های جدیدتری مانند روش های خرپایی تحولی عظیم در این صنعت پدید آمد این روش با رفع محدودیت های روش های سابق توانست مورد توجه بسیاری در صنعت سوله سازی قرار بگیرد .