فونداسیون سوله : سوله ها در انواع و اقسام مختلفی طراحی و ساخته می شوند دلیل اینهمه تنوع در صنعت ساخت سازه های فلزی کاربری های متفاوت سوله هاست , نوع کاربری سوله می تواند تعیین کننده بسیاری از ویژگی های یک سوله باشد به طور مثال فونداسیون سازی سوله , ابعاد دهانه سوله و .. فونداسیون سوله از این نظر در استحکام و مقاومت سوله تاثیر مستقیم دارد بسیار بااهمیت است در ادامه بخشی از ویژگی های فونداسیون سوله را شرح خواهیم داد .
ساخت فوانداسیون
از مراحل مهم ساخت سوله فونداسیون سازی سوله است , بعد از طراحی و ساخت سوله برای اینکه سازه مقاومت و استحکام لازم را داشته باشد لازم است که فونداسیون سازی سوله به بهترین نحو ممکن صورت پذیرد , در این مقاله به شرح مراحل فونداسیون سازی پرداخته ایم . برای سوله هایی که ساخته می شود فونداسیون سازی یک اصل مهم و ضروری است که سازنده سوله باید به آن توجه کند , پروژه ای که به سوله ساز محول می شود شامل طراحی , ساخت , نصب و فونداسیون سازی است که هریک از این مراحل باید با دقت بالایی صورت پذیرد .
فونداسیون سوله خرپایی
سوله های خرپایی هم مانند دیگر انواع سوله ها به فونداسیون سوله نیاز دارند اگرچه روش طراحی و ساخت سوله های خرپایی با دیگر سوله ها متفاوت است اما به طور کلی فونداسیون سازی سوله در انواع سازه های فلزی دارای مراحل مشابهی ست .
فونداسیون سوله در ابتدای کار و قبل از اینکه اسکلت فلزی سازه ساخته شود صورت می گیرد که باید به طور کاملا اصولی و دقیق صورت پذیرد . از مراحل فونداسیون سوله هموار و یکدست کردن زمین است , محل نصب سوله که در ابتدا از سوی خریدار تعیین می شود بایستی هموار گردد به طوری که بتوان یک سازه ی فلزی سنگین و مقاوم را در آن نصب کرد چرا که سازه هایی که در زمین هایی ناهموار قرار گرفته می شوند فاقد ثبات و پایداری لازم هستند هر اندازه هم که سازه ساخته شده مقاوم و مستحکم باشد لازم است عملیات ساخت پی و یکدست کردن زمین صورت پذیرد .