ساخت سوله در صنعت ساخت و ساز امروز بسیار پر طرفدار می باشد. سوله ها معمولا دارای کاربردی صنعتی می باشند. ساخت سوله ها دارای دلایلی متعدد می باشند و برای مکان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی و ساخت سوله با توجه به کاربرد سوله و همچنین نیاز های مشتریان متفاوت می باشد.
ساخت سوله به چه صورتی است؟
سوله های فلزی بر خلاف سوله های بتنی از جنس فولاد می باشند. میزان فولاد مورد استفاده در سوله های گوناگون متفاوت می باشد. سوله ها عمدتا از ورقه های فولادی که در کارخانه ها در دستگاه های خاصی برش داده می شوند ساخته می شود. در این مرحله ورقه های فولادی به وسیله ی دستگاه ها به یک دیگر جوش خورده می شوند و سپس توسط پیچ و مهره به همدیگر متصل می شوند.
ساخت سوله ی مرغوب بستگی به نوع مصالح استفاده شده دارد. کیفیت ساخت سوله به نوع دستگاه هایی که در ساخت مورد استفاده قرار می گیرد بستگی دارد. بنابر این در ساخت سوله هر چه دستگاه ها از استاندارد بالا تری برخوردار باشد و از برندهای معتبری استفاده شود سوله ی ساخته شده در انتهای کار از استحکام و کیفیت بالاتری برخوردار می باشد.
پس از ساخت اسکلت سوله سوله ها به کارگاه های رنگ منتقل می شوند و با رنگ هایی استاندارد رنگ آمیزی می شوند. پس از رنگ سوله ها به قسمت ساخت و ساز فرستاده و حمل می شوند. در این قسمت سوله ها تحت فوندانسیون و پی ریزی قرار گرفته و برای نصب آماده می شوند. نصب اسکلت های سوله می بایست توسط متخصصین سوله سازی انجام گیرد چرا که در غیر این صورت ممکن است اجزای سوله نا متقارن شوند و یا زوایای میزانی نداشته باشند.
برای ساخت سوله ای مرغوب کنترل کیفیت در حین ساخت و یا انتهای آن بسیار مهم می باشد. چرا که در حین انجام این کار در صورت وجود هر گونه عیب در ساخت سوله مورد بررسی قرار می گیرد و اشکالات رفع می شود. همچنین استفاده از مصالح و دستگاه های مرغوب در حین ساخت سوله در کیفیت سوله تاثیر مستقیم می گذارد.